Αναλαμβάνει καθήκοντα το νέο Δ.Σ. του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης & Οικοδομών

αναρτήθηκε στις 24 Απρ 2012, 10:49 μ.μ. από το χρήστη LBDA 1
24 Απριλίου 2012.

Νέος Πρόεδρος ο Παντελής Λεπτός

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης και Οικοδομών, μέλος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), το οποίο προέκυψε από τον Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου που πραγματοποιήθηκε χθες στη Λευκωσία, συνήλθε στην πρώτη του συνεδρία και καταρτίστηκε σε σώμα.

Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Παντελής Λεπτός και Αναπληρωτής Πρόεδρος ο κ. Μιχάλης Ζαβός. Τις θέσεις των δύο Αντιπροέδρων καταλαμβάνουν οι κ.κ. Γιώργος Μάης και Αντώνης Κακουλλής. Γραμματέας του Συνδέσμου εξελέγη ο κ. Χρίστος Χρίστου και Ταμίας ο κ. Γιάννης Μισιρλής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συμπληρώνουν εννέα μέλη: Οι κ.κ. Λάκης Τοφαρίδης, Πιέρος Μαρκουλλής, Σάββας Γεωργιάδης, Πανίκος Λειβαδιώτης, Δημήτρης Ασσιώτης, Γιώργος Καραολής, Ανδρέας Σάντης, Γιάννης Πίπης και Ζένος Λεμής.

Στη διάρκεια της πρώτης συνεδρίας του σώματος, τόσο ο νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Παντελής Λεπτός όσο και ο τέως Πρόεδρος κ. Λάκης Τοφαρίδης, αναφέρθηκαν στο σημαντικό έργο που καλείται να επιτελέσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, σε συνθήκες οικονομικής κρίσης και σοβαρότατων προβλημάτων που μαστίζουν τον κλάδο, και κάλεσαν όλα τα μέλη να εργαστούν συλλογικά και μεθοδικά για επίτευξη των στόχων του Συνδέσμου.