Επανεκλογή Μιχάλη Χατζηπαναγιώτου στην προεδρία

αναρτήθηκε στις 8 Δεκ 2021, 6:06 π.μ. από το χρήστη LBDA 1   [ ενημερώθηκε 8 Δεκ 2021, 7:10 π.μ. ]
30 Νοεμβρίου 2021.

Μετά την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης & Οικοδομών, κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευσή του, στις 30 Νοεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Σώματος, με τη νέα του σύνθεση.

Στη συνεδρία, ο κ. Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου, CEO της Cybarco Development Ltd και πρόεδρος του Συνδέσμου την προηγούμενη διετία, επανεξελέγη στη θέση του προέδρου. Σε σύντομη τοποθέτησή του μετά τη συνεδρία, ο κ. Χατζηπαναγιώτου ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη τους, ενώ αναφέρθηκε στις πολλές αλλαγές που πρέπει να επιτευχθούν, με στόχο την ανάπτυξη του κλάδου και της οικονομίας. Ο κ. Χατζηπαναγιώτου τόνισε δε, ότι το νέο ΔΣ θα συνεχίσει να συνεργάζεται με το κράτος, αλλά και τους άλλους εταίρους στον τομέα της ανάπτυξης γης, ώστε η Κύπρος να καταστεί ένας ελκυστικός και σύγχρονος, επενδυτικός προορισμός.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών αποτελείται από:
  • Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου - Πρόεδρος
  • Γιάννης Μισιρλής - Αναπληρωτής Πρόεδρος