Επί τάπητος όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο και οι εισηγήσεις για αντιμετώπισή τους

αναρτήθηκε στις 19 Απρ 2012, 12:06 π.μ. από το χρήστη LBDA 1   [ ενημερώθηκε 19 Απρ 2012, 12:06 π.μ. ]
18 Απριλίου 2012.

Όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των ακινήτων θα τεθούν ενώπιον της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, η οποία συγκαλείται την προσεχή Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012 στις 12.30 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο Χίλτον στη Λευκωσία.

Μέσα από τον απολογισμό της προηγούμενης περιόδου, αναμένεται να παρουσιαστούν και αναλυθούν, ενώπιον της Υπουργού Εσωτερικών κ. Ελένης Μαύρου η οποία θα παραστεί στη Συνέλευση και θα απευθύνει χαιρετισμό, όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Προβλήματα όπως η δραματική μείωση των πωλήσεων και της εξωγενούς ζήτησης ακινήτων, η αλματώδης αύξηση της ανεργίας στον κλάδο, τα λειτουργικά, γραφειοκρατικά και διαρθρωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας και πολλά άλλα.

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Λάκης Τοφαρίδης, αναμένεται επίσης να καταθέσει σειρά συγκεκριμένων εισηγήσεων οι οποίες θα μπορούσαν να επενεργήσουν καταλυτικά στην ανάκαμψη της αγοράς ακινήτων, αλλά και να συμβάλουν στην αύξηση των κρατικών εσόδων και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.