Καταρτίστηκε σε σώμα και έπιασε δουλειά το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου

αναρτήθηκε στις 9 Μαρ 2015, 7:25 π.μ. από το χρήστη LBDA 1
9 Μαρτίου 2015.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, το οποίο προέκυψε από την πρόσφατη Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, συνήλθε ήδη στην πρώτη του Συνεδρία και καταρτίστηκε σε σώμα.

Πρόεδρος επανεξελέγη ο Παντελής Λεπτός, Αναπληρωτής Πρόεδρος εξελέγη ο Αντώνης Κακουλλής, Αντιπρόεδροι οι Γιώργος Μάης και Γιάννης Μισιρλής, Γραμματέας ο Πανίκος Λειβαδιώτης και Ταμίας ο Γιάννος Πίπης. Το Διοικητικό Συμβούλιο συμπληρώνουν ως μέλη, οι Μιχάλης Ζαβός, Σάββας Γεωργιάδης, Δημήτρης Ασσιώτης, Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου, Μάρκος Χριστοδούλου, Νικόλας Τοφαρίδης, Λεόντιος Χατζηβασίλης, Νικόλας Κάρουλλας και Κωνσταντίνος Ακαθιώτης.

Στην επόμενή του συνεδρία το Διοικητικό Συμβούλιο θα καθορίσει τους άξονες στρατηγικής πάνω στους οποίους θα κινηθεί ο Σύνδεσμος το επόμενο διάστημα, βάσει και των προτάσεων και εισηγήσεων που κατατέθηκαν από τα μέλη στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Δήλωση Προέδρου. Ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, Παντελής Λεπτός, χαρακτήρισε τη Συνέλευση του Συνδέσμου αφετηρία για πιο δυναμική προώθηση των θέσεων και εισηγήσεων του Συνδέσμου και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αυξημένο ενδιαφέρον των μελών και την ανανέωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου. «Όπως τόνισα και ενώπιον της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, ο τομέας των ακινήτων είναι κεντρικός πυλώνας ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας, με σημαντική συνεισφορά στο ΑΕΠ και δημιουργία πολλών χιλιάδων θέσεων εργασίας. Οι εταιρείες ανάπτυξης γης έχουν αποδείξει ότι όταν υπάρχει ηρεμία και το κατάλληλο πλαίσιο στην αγορά, μπορούν με ευελιξία να κινηθούν, να αναπροσαρμόσουν και να αναβαθμίσουν ποιοτικά το προϊόν τους και να επιτύχουν θεαματικές πωλήσεις για το καλό του συνόλου της οικονομίας και του τόπου», δήλωσε ο κ. Λεπτός.