Ο Παντελής Λεπτός επανεξελέγη Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης

αναρτήθηκε στις 28 Μαΐ 2017, 9:57 μ.μ. από το χρήστη LBDA 1   [ ενημερώθηκε 28 Μαΐ 2017, 9:57 μ.μ. ]
26 Μαίου 2017.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, το οποίο προέκυψε από την Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου που πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαΐου στη Λευκωσία, συνήλθε στην πρώτη του συνεδρία και καταρτίστηκε σε σώμα. 

Πρόεδρος του Συνδέσμου επανεξελέγη ο κ. Παντελής Λεπτός, ενώ νέος Αναπληρωτής Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Γιάννης Μισιρλής. Στις θέσεις των δυο Αντιπροέδρων εκλέγηκαν οι κ.κ. Γιώργος Μάης και Αντώνης Κακουλλής, Γραμματέας ο κ. Πανίκος Λειβαδιώτης και Ταμίας ο κ. Γιάννος Πίπης. Το Διοικητικό Συμβούλιο συμπληρώνουν εννέα μέλη: Οι κ.κ. Μιχάλης Ζαβός, Σάββας Γεωργιάδης, Δημήτρης Ασσιώτης, Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου, Μάρκος Χριστοδούλου, Νικόλας Τοφαρίδης, Λεόντιος Χατζηβασίλης, Νικόλας Κάρουλλας και Πάνος Ιωαννίδης. 

Στη διάρκεια της πρώτης συνεδρίας του σώματος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που καλείται να επιτελέσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και κάλεσε όλα τα μέλη να εργαστούν συλλογικά και μεθοδικά για επίτευξη των στόχων του Συνδέσμου. 

Ο κ. Λεπτός υπογράμμισε ότι ο τομέας των κατασκευών αποτελεί ένα σταθερό πυλώνα οικονομικής ανάπτυξης της χώρας, σε μια περίοδο έντονου διεθνούς ανταγωνισμού και σημαντικών προκλήσεων. Τόνισε επίσης ότι τα πρόσφατα ενθαρρυντικά μηνύματα, δεν πρέπει να παρασύρουν σε εφησυχασμό και επανάπαυση, καθώς είναι πολλά ακόμη που πρέπει να γίνουν. Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, σημείωσε «θα συνεχίσει να έχει τεκμηριωμένη άποψη και αξιόπιστη θέση. Να παρακολουθεί τις τάσεις, τις εξελίξεις και τις κινήσεις άλλων χωρών και να προτείνει ενέργειες, σχέδια και κίνητρα, για να μπορέσει η Κύπρος να διατηρήσει και ενισχύσει τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα».
Comments