Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών

αναρτήθηκε στις 19 Μαΐ 2017, 12:49 π.μ. από το χρήστη LBDA 1
19 Μάϊου 2017.

Σε μια πολύ καλή στιγμή για την Κυπριακή οικονομία και την αγορά ακινήτων πραγματοποιείται η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, μέλος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ). Όλοι οι δείκτες που παρακολουθούν και αποτυπώνουν την πορεία του κλάδου (πωλήσεις προς εγχώριους και ξένους αγοραστές, άδειες οικοδομής, θέσεις εργασίας κ.ά.) κινούνται ανοδικά εδώ και αρκετούς μήνες, με κάποιους εξ αυτών να βρίσκονται ήδη σε επίπεδα προ κρίσης. 

Η Συνέλευση, την οποία θα τιμήσει με την παρουσία του και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 23 Μαΐου 2017, στο Ξενοδοχείο Χίλτον στη Λευκωσία. 

Τη Συνέλευση αναμένεται να τιμήσουν επίσης με την παρουσία τους αρχηγοί ή εκπρόσωποι κομμάτων, πρέσβεις, βουλευτές, ανώτεροι κρατικοί αξιωματούχοι, παράγοντες της αγοράς ακινήτων και άλλοι επίσημοι. Χαιρετισμό θα απευθύνουν επίσης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων κ. Χρίστος Μιχαηλίδης, Πρόεδρος του CIPA κ. Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης και ο Πρόεδρος της FIABCI (Τμήμα Κύπρου) κ. Γιάννος Αντωνίου.. 

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Παντελής Λεπτός κατά την ομιλία του ενώπιον της Συνέλευσης αναμένεται να αναφερθεί στη θετική πορεία και προοπτικές του κλάδου και στην ουσιαστική συμβολή που είχε στην προσπάθεια για επάνοδο της κυπριακής οικονομίας σε αναπτυξιακούς ρυθμούς. Αναμένεται επίσης να καταθέσει εισηγήσεις του Συνδέσμου οι οποίες θα καταστήσουν την Κύπρο ακόμη πιο ελκυστικό και ανταγωνιστικό προορισμό για επενδύσεις σε ακίνητα και το οικονομικό περιβάλλον της χώρας ακόμη πιο φιλικό και ευέλικτο για την επιχειρηματική δραστηριότητα. 

Κατά το τελετουργικό μέρος της Συνέλευσης θα τιμηθούν για τη σημαντική τους προσφορά στον Σύνδεσμο, οι πρώην Πρόεδροι, κ.κ. Κλεόβουλος Τοφαρίδης και Μιχαλάκης Λεπτός και ο εκλιπών Θεοδόσης Καραολής.

Comments