Θλίψη για τον θάνατο του Μιχαλάκη Λεπτού

αναρτήθηκε στις 5 Ιαν 2021, 1:11 π.μ. από το χρήστη LBDA 1
4 Ιανουαρίου 2021.

Τη θλίψη του για το θάνατο του επιχειρηματία Μιχαλάκη Λεπτού, εκφράζει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, υπογραμμίζοντας παράλληλα το μεγαλείο του επιχειρηματικού πνεύματος του εκλιπόντος.

Ο αείμνηστος Μιχαλάκης Λεπτός υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου και διετέλεσε Πρόεδρός του από το 1989 μέχρι το 2001. Από την ίδρυση του Συνδέσμου το 1983 και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Πρόεδρος, έδωσε το δικό του στίγμα στην πορεία του Συνδέσμου αναγάγωντας τον σε καθοριστικό παράγοντα της οικονομικής ζωής της Κύπρου.

Πάντα πρωτοπόρος και με όπλο τη διορατικότητά του, ο Μιχαλάκης Λεπτός διακρίθηκε για την επιχειρηματική του δραστηριότητα ανοίγοντας δρόμους στους τομείς του επιχειρείν με τους οποίους καταπιάστηκε.

Ο Μιχαλάκης Λεπτός γεννήθηκε στην Κερύνεια και δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά τόσο στην Κερύνεια στον τομέα ανάπτυξης γης με πρωτοποριακά για την εποχή εκείνη έργα όσο και στην επαρχία Πάφου μετά την τουρκική εισβολή του 1974. Αξιοσημείωτη είναι η συμβολή του στην ίδρυση του ιδιωτικού Πανεπιστημίου Νεάπολις στην Πάφο.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Αιωνία ας είναι η μνήμη του.

Comments