8ο Συνέδριο Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών

αναρτήθηκε στις 27 Σεπ 2012, 3:05 π.μ. από το χρήστη LBDA 1   [ ενημερώθηκε 27 Σεπ 2012, 3:07 π.μ. ]
26 Σεπτεμβρίου 2012.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, μέλος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), σε συνεργασία με το Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) διοργανώσαν το 8ο Συνέδριο Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών με θέμα «Τομέας Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών: The road to recovery» την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 στη Λευκωσία.

Πάνω από 100 στελέχη επιχειρήσεων παρευρέθηκαν για να ενημερωθούν για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις σε επίκαιρα ζητήματα που επηρεάζουν την οικοδομική βιομηχανία και γενικότερα τον τομέα της κτηματαγοράς στην Κύπρο.

Στο συνέδριο απεύθυναν χαιρετισμό οι κκ Παντελής Λεπτός, Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών και Πέτρος Στυλιανού, Πρόεδρος του RICS Κύπρου

Μεταξύ των θεμάτων που παρουσιάστηκαν ήταν και τα ακόλουθα:
  • Η ευρωπαϊκή κτηματαγορά, το παρόν και το μέλλον της
  • The world’s worst property crash? The past, the present and future of Ireland’s property market
  • Spain’s property market: How did it come to this and where to next?
  • Ο δανεισμός σήμερα από τη σκοπιά των τραπεζών
  • Κίνα και Ρωσία: Oι νέες δυνατές αναδυόμενες αγορές
  • H μετεξέλιξη στις εκτιμήσεις ακινήτων
  • The road to recover (συζήτηση στρογγυλής τραπέζης)

Ο χαιρετισμός του κ. Λεπτού, επισυνάπτεται.

Ċ
LBDA 1,